Waarom kiezen voor Très Bien?

Er is een ruime verscheidenheid aan (paarden)coaches met elk een eigen achtergrond, insteek en methodiek. De ene coach sluit beter aan bij een bepaalde cliënt dan bij de andere, en vice versa: ieder heeft zijn eigen sterke punten. Daardoor, en zeker ook omdat coaching geen beschermd beroep is, kan het lastig zijn om bij voorbaat een geschikte coach te kiezen.

Wat kunt u bij Très Bien verwachten, en waarin onderscheidt Très Bien zich?

Très Bien werkt pragmatisch en no-nonsense; wat paarden ons laten zien over onszelf is op zichzelf krachtig genoeg, en behoeft wat ons betreft geen bovennatuurlijk kader. Spiritualiteit en esotheriek passen minder in dit beeld.

 

Très Bien werkt zoveel mogelijk evidence-based, oftewel gebaseerd op de meest recente wetenschappelijke bevindingen. Nina volgt de relevante onderzoeksgebieden op de voet, en weet als geen ander hoe wetenschappelijke informatie geïnterpreteerd en vertaald kan worden naar de praktijk.

Très Bien werkt uitsluitend met coachpaarden uit eigen kudde. De coach heeft gedurende vele jaren een goede vertrouwensband met hen opgebouwd, wat zowel de veiligheid als de effectiviteit van de coaching ten goede komt.

Coaching door Très Bien vindt in principe plaats op eigen locatie, in het buitengebied van het mooie Heuvelland, met alle rust en privacy vandien.

De paarden van Très Bien worden gehouden op een sociale manier die

zoveel mogelijk tegemoetkomt aan hun natuurlijke behoeften (zie Hoe leven onze paarden?). Dit zorgt ervoor dat zij uitermate invoelende en vooral ook veilige coachpaarden kunnen zijn.

Doordat er doorlopend verschillende coachpaarden beschikbaar zijn kan al naargelang de situatie altijd het juiste paard gekozen worden.

Très Bien is mobiel en kan desgewenst op locatie werken. Veel meer dan een grasveldje is hier niet voor nodig; informeer gerust naar de mogelijkheden.

Nina Bien heeft een zeer brede achtergrond aan ervaringen en opleidingen. Zo werkte ze jaren als cameravrouw bij televisiezender L1, na het volgen van een film- en televisieopleiding. In haar jeugd zwom ze in de Nederlandse top-10 van haar leeftijdsklasse, en later werd ze gediplomeerd zwemtrainster. Door haar brede oriëntatie en interesse vindt Nina aansluiting bij zeer diverse doelgroepen.