Waarom kiezen voor Très Bien?

Er is een ruime verscheidenheid aan (paarden)coaches met elk een eigen achtergrond, insteek en methodiek. De ene coach sluit beter aan bij een bepaalde cliënt dan bij de andere, en vice versa: ieder heeft zijn eigen sterke punten. Daardoor, en zeker ook omdat coaching geen beschermd beroep is, kan het lastig zijn om bij voorbaat een geschikte coach te kiezen.

Wat kun je bij Très Bien verwachten, en waarin onderscheid ik me?

Ik werk pragmatisch en no-nonsense; wat paarden ons laten zien over onszelf is op zichzelf krachtig genoeg, en behoeft wat mij betreft geen bovennatuurlijk of spiritueel kader.

Ik werk zoveel mogelijk evidence-based, oftewel gebaseerd op de meest recente wetenschappelijke bevindingen. Ik volg de relevante onderzoeksgebieden op de voet, en weet als geen ander hoe wetenschappelijke informatie geïnterpreteerd en vertaald kan worden naar de praktijk.

Ik volgde de opleiding Cognitief Coachen met PaardenTM en werk onder licentie van het Centrum voor Paardencoaching (CVPC). Om deze licentie te mogen behouden neem ik regelmatig deel aan bijscholing en intervisie.

Ik werk met coachpaarden uit onze eigen kudde. Ik heb gedurende vele jaren een goede vertrouwensband met hen opgebouwd, wat zowel de veiligheid als de effectiviteit van de coaching ten goede komt.

 

Coaching vindt in principe plaats op onze eigen locatie, in het buitengebied van het mooie Heuvelland, met alle rust en privacy vandien.

Onze paarden worden gehouden op een sociale manier die

zoveel mogelijk tegemoetkomt aan hun natuurlijke behoeften. Dit zorgt ervoor dat zij uitermate invoelende en vooral ook veilige coachpaarden kunnen zijn.

Doordat er doorlopend verschillende coachpaarden beschikbaar zijn kan al naargelang de situatie altijd het juiste paard gekozen worden.

Très Bien Coaching is mobiel, ik kan desgewenst op locatie werken. Veel meer dan een grasveldje is hier niet voor nodig; informeer gerust naar de mogelijkheden!

Ook internationale cliënten of gezelschappen zijn zeer welkom, ik spreek vloeiend Engels.