Waarom kiezen voor Très Bien?

Er is een ruime verscheidenheid aan (paarden)coaches met elk een eigen achtergrond, insteek en methodiek. De ene coach sluit beter aan bij een bepaalde cliënt dan bij de andere, en vice versa: ieder heeft zijn eigen sterke punten. Daardoor, en zeker ook omdat coaching geen beschermd beroep is, kan het lastig zijn om een geschikte coach te kiezen.

Wat kun je bij Très Bien verwachten, en waarin onderscheid ik me?

Ik werk pragmatisch en no-nonsense

Ik werk zoveel mogelijk evidence-based, oftewel gebaseerd op de meest recente wetenschappelijke bevindingen. Ik volg de relevante onderzoeksgebieden op de voet, en weet als geen ander hoe wetenschappelijke informatie geïnterpreteerd en vertaald kan worden naar de praktijk.

Ik ben psycholoog, gepromoveerd neurowetenschapper, en volgde daarna diverse opleidingen en bijscholingen. Ik neem regelmatig deel aan bijscholing en intervisie.

Ik werk met coachpaarden uit onze eigen kudde. Ik heb gedurende vele jaren een goede vertrouwensband met hen opgebouwd, wat zowel de veiligheid als de effectiviteit van de coaching ten goede komt.

Coaching vindt in principe plaats op onze eigen locatie, in het buitengebied van het mooie Heuvelland, met alle rust en privacy van dien.

Onze paarden worden gehouden op een sociale manier die zoveel mogelijk tegemoetkomt aan hun natuurlijke behoeften. Dit zorgt ervoor dat ontspannen, invoelende en vooral ook veilige coachpaarden kunnen zijn.

Doordat er verschillende coachpaarden beschikbaar zijn kan er met diverse paarden en karakters gewerkt worden.

Ook internationale cliënten of gezelschappen zijn zeer welkom, ik spreek vloeiend Engels.