Voorzorgsmaatregelen m.b.t. Corona

Onze wereld is in korte tijd ingrijpend veranderd. Het is nu belangrijker dan ooit in ons leven om goed in je vel te zitten, lichamelijk én geestelijk gezond te blijven (die twee hangen ook nog eens direct samen!), en weloverwogen keuzes te kunnen maken voor de langere termijn. Precies al die dingen dus waar we tijdens de coachtrajecten Mentale Veerkracht zo hard aan werken – en dat is natuurlijk ook geen toeval.

Omdat ik ervan overtuigd ben dat het werk dat ik doe ook – juist! – in deze onzekere periode van groot belang is, vinden geplande sessies vooralsnog gewoon doorgang, en zijn ook nieuwe cliënten gewoon welkom.
Daarbij houd ik, in overleg met mijn ouders (omdat mijn praktijklocatie hun woonadres is), doorlopend in de gaten wat er volgens mij nodig is om dit voor alle partijen veilig te kunnen laten plaatsvinden.

✅ Dit betekent dat we zoveel mogelijk buiten blijven. We kunnen wel gewoon in de stal naar binnen gaan, mocht het regenen. Maar kleed je passend op het weer.
✅ Gesprekken binnen vinden plaats aan een grote tafel in een ruime kamer. We houden daarbij voldoende afstand.
✅ Je kunt gewoon binnen van het toilet gebruik maken, je hoeft niet de bosjes in.
✅ Tijdens de sessies houden we 1,5 meter afstand onderling. De paarden mag je gewoon aanraken; onderzoek laat zien dat de paardenvacht het virus nauwelijks kan vasthouden en overdragen.
✅ Ik kan in het werk met de paarden niet 100% uitsluiten dat ik een enkele keer dichterbij zou moeten komen als de veiligheid daarom vraagt.
✅ Mocht je tot een risicogroep behoren, of om welke reden dan ook behoefte hebben aan aanvullende voorzorgsmaatregelen, laat het gerust vooraf even weten.
✅ En tot slot, als je op de afgesproken dag klachten hebt gaat de sessie niet door. Dan kunnen we het natuurlijk gewoon verzetten naar een latere datum.

P.s. Mocht jouw team na al dat thuiswerken en beeldbellen wel weer eens toe zijn aan een fijne, ongedwongen samenkomst op een mooie locatie, tip je baas dan gerust even dat kleine groepjes bij mij van harte welkom zijn!

Ik merk en hoor dat al dat langdurig werken op afstand de samenwerking niet altijd even goed doet… Dus misschien is het nu juist een goede tijd om op een verantwoorde manier, in de buitenlucht en met behulp van paarden, de teamspirit weer even een boost te geven!